Παγούρι Θερμός 'Ocean Mission' Retulp

Παγούρι Θερμός 'Ocean Mission' Retulp

25,00 €

Classic Legendary Flask - Ocean Mission

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Τo μπουκάλι θερμός της Retulp είναι φτιαγμένo από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (18/8) και με διπλή μόνωση θα κρατήσει το νερό κρύο για 24 ώρες ή ζεστό για 8 ώρες. Το καπάκι του χρησιμοποιείται και ως ποτήρι.

Χαρακτηριστικά: 

- Μόνωση κενού αέρος σε διπλό τοίχωμα

- BPA-free

- Πολύ ανθεκτικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι. Η κατασκευή του είναι πρακτικώς άθραυστη και ανθεκτική στα χτυπήματα οπότε και η μόνωση δεν μειώνεται ακόμα και με πολύ συχνή και απαιτητική χρήση.

- Η χωρητικότητά του είναι 500 mL και εξασφαλίζει την αποφυγή διαρροών 100% δεδομένου ότι θα κλείσει σωστά. Υψος 24,5εκ, δάμετρος 6,5εκ.

Πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Δε μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε αφήστε το με το καπάκι ανοιχτό ώστε να αερίζεται.

Συνεργασία με το Club Kakatua

Το μπουκάλι θερμός Ocean Edition υποστηρίζει το project 'STOP THE TRASH' το οποίο δημιουργεί θέσεις εργασίας, καθαρίζει ποτάμια και προστατεύει τους ωκεανούς. Αυτό γίνεται με την τοποθέτηση εμποδίων στα ποτάμια ώστε τα σκουπίδια μαζεύονται πριν το νερό χυθεί στον ωκεανό. Με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες κιλά σκουπιδιών συλλεγονται πριν εκχυθούν στους ωκεανούς! Όσο περισσότερα εμπόδια κατασκευάζονται τόσο περισσότερο πλαστικό θα απομακρυνθεί. Η εταιρεία Retulp μαζί με το Club Kakatua συνεργάζονται για την κατασκευή δύο νέων εμποδίων καθώς ένα μέρος από την τιμή του μπουκαλιού θερμός Ocean Mission θα διατεθεί για το σκοπό αυτό.

Και μεις στηρίζουμε την προσπάθειά τους με το μπουκάλι θερμός Ocean Mission. Σας προσκαλούμε να μειώσετε τη χρήση τψν πλαστικών μπουκαλιών νερού μιας χρήσεως και να απολαμβάνετε το νερό σας δροσερό μέσα από ένα θερμός υψηλής ποιότητας. Γεμίστε το με δροσερό νερό από το ψυγείο και θα το διατηρήσει για 24 ώρες!

1 Αντικείμενο
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.